Чилі хоче «страшилок»

Чилі хоче «страшилок»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Серія жорстоких і безглуздих убивств на Дніпропетровщині, коли троє хлопців позбавили життя 21 людину, вразила не лише Україну, а й увесь світ. Навіть найдальшій від нас країні Чилі до цього виявили настільки великий інтерес, що до Дніпропетровська завітала знімальна група телеканалу MEGAVISION.

Кара сухотами

Кара сухотами

Рідня Євгена Левченка, який із серпня минулого року перебуває під слідством у Маріупольському слідчому ізоляторі тимчасового утримання, занепокоєна станом здоров’я свого родича. І недарма. У підсудного — відкрита форма туберкульозу, а ліків у тюремному закладі немає. Принаймні так вважають рідні Левченка. Рідний брат хворого підсудного навіть публічно звернувся по допомогу до громадськості й журналістів, щоб знайти однодумців та якось вирішити проблему.

Український смак

Український смак

Традиційне «Козацьке свято», яке щороку влаштовує родина Ющенків на власному обійсті під Києвом, нині було вже п’ятим. На відміну від попередніх років, коли основною сюжетною лінією ставали Зелені свята з відповідним обрядовим вечором, ювілейне «Козацьке свято» пройшло повністю в козацькому дусі. Що неабияк потішило дітей, яких із кожним роком приходить на гостину до Ющенків усе більше. «Я не вперше тут зі своєю родиною. Дехто з дітей, що бувають у Ющенків, устиг неабияк підрости, а дехто вперше на власні очі спостерігає за концентрацією українськості на цьому святі, — ділилася враженнями з «УМ» Віра Ульянченко.

Всі статті рубрики