Європа не просихає

Європа не просихає

Повінь у Центральній Європі набирає обертів. Учора захлиналася Австрія — сильні зливи, які не вщухали з четверга до ранку п’ятниці, призвели до розливу річок Дунай, Морава та Інн, вода в яких учора прибувала зі швидкістю майже метр за годину. За даними гідрологічної служби, це найсильніший паводок у країні за останні п’ять років. Під водою опинилося багато населених пунктів та автошляхів, рятувальні служби приведено в режим підвищеної готовності.

Кривава Феміда

Кривава Феміда

«Це справжня драма... Такого в нашій країні ще не траплялося», — наголосив міністр юстиції Бельгії Стефан де Клерк. «Ми всі знаємо, що наша професія небезпечна і що колеги нерідко стають жертвами злочинців у кримінальних судах. Але щоб у цивільному суді! Просто немислимо...» — вражено констатують працівники брюссельського Палацу юстиції.

Полонені «червоного півня»

Полонені «червоного півня»

Щонайменше 116 людей загинуло та понад 150 отримали поранення внаслідок великої пожежі, що спалахнула в четвер увечері в центральній історичній частині столиці Бангладеш — Дакки. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, список жертв іще не повний: на згарищі тривають пошукові та рятувальні роботи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики