Внутрішні міграції

Внутрішні міграції

Фракція БЮТ пропонує переділити парламентські комітети. «Опозиція вимагає, щоб нам, відповідно до закону про Регламент, були надані відповідні комітети. Ми будемо їх вимагати аж до блокування трибуни», — заявив учора народний депутат Сергій Міщенко. БЮТівець сказав, що опозиція готова поступитися посадами голів комітетів, які зараз належать їй (ще з тих часів, як «тимошенківці» входили в коаліцію). Зокрема, Міщенко висловив готовність скласти повноваження голови комітету з питань правової політики. Нагадаємо, опозиції мають належати керівні посади в комітетах із питань свободи слова, з питань правосуддя та боротьби зі злочинністю, в бюджетному та регламентному комітетах.

Від міністра Плеве — до міністра Діми

Від міністра Плеве — до міністра Діми

Близько двох сотень полтавських студентів відгукнулися на заклик обласного громадського комітету «Табачник — стоп!», до якого увійшли представники 14 організацій, і взяли днями участь в «АнтиТабачній» ході. До акції долучилися народний депутат України, голова крайової «Просвіти» Микола Кульчинський та керівник обкому партії «За Україну!», депутат облради Олег Пустовгар, активісти інших партій. Останні на прохання організаторів «зачохлили» партійні прапори, вважаючи боротьбу з українофобством завданням надпартійним, вищим за «піарні» інтереси.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Монополісти нам не друзі!

Монополісти нам не друзі!

У нерівній боротьбі влади з цінами перша зазвичай зазнавала поразок. Цю сумну закономірність у різний час відчували на собі і уряд Віктора Януковича, і особливо Кабінет Юлії Тимошенко. Утім чинний Прем’єр аж ніяк не вважає свою позицію у нинішній партії програшною. На вчорашньому засіданні два високопоставлені чиновники навіть отримали від нього перше зауваження: перший віце–прем’єр Андрій Клюєв та віце–прем’єр Сергій Тігіпко — за пасивність... Тобто, що вживають недостатніх заходів, аби забезпечити стабільну цінову ситуацію.

«Тіньова» прем’єра

«Тіньова» прем’єра

«Тіньовий» кабінет міністрів вирішив провести своє засідання того ж дня, що й «автентичний» уряд. Учора опозиційні міністри влаштували своєї перші збори у підвальному приміщенні Верховної Ради. Головувати прийшла сама Юлія Тимошенко, хоча, як уже повідомлялося, право очолити опозиційний кабмін вона делегувала Сергієві Соболєву — через те, що він має статус народного депутата, а вона — ні.

«Хочете — я дам послухати диск?!»

«Хочете — я дам послухати диск?!»

Опозиція незмогла відправити у відставку одіозного міністра освіти, однак це не вплинуло на її активність і далі розхитувати службове крісло під чиновниками, котрі дозволяють собі антиукраїнські висловлювання. Після появи у студії «Шустер Live» нинішнього віце–прем’єр–міністра Володимира Семиноженка у Верховній Раді зареєстрували проект постанови про його звільнення. І хоча голосів за це рішення опозиція все одно не знайшла б, настрій пану Семиноженкові їй зіпсувати вдалося. Учора він вийшов до журналістів розповісти про екстренну підготовку до Дня Перемоги та заодно намагався спростувати всі висунуті проти нього звинувачення.

Всі статті рубрики