Почім лід для народу

Почім лід для народу

Останнім часом про київський Палац спорту згадують, коли обговорюють концерти та різного роду виставки, а про головне призначення споруди — проведення спортивних заходів — поступово забувають. Хоча слід сказати, що в далекому 1960 році цю споруду вводили в експлуатацію саме як багатофункціональний комплекс, у якому проводили новорічні ялинки, демонстрували кінофільми, слухали естрадну музику та, ясна річ, спостерігали за змаганнями хокеїстів, гандболістів та представників багатьох інших видів спорту.

Англійська «гостинність» та «королівська» ганьба

Англійська «гостинність» та «королівська» ганьба

Ох і познущалися британські клуби над своїми опонентами у повторних поєдинках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів! Спочатку «Арсенал» «відвантажив» п’ять «сухих» м’ячів португальському «Порту», а в середу вже «Манчестер юнайтед» познущався над «Міланом», який далебі не звик програвати з рахунком 0:4. Усі попередні запевнення тренера «россо–нері» Леонардо про вміння його підопічних грати на виїзді залишились словами — перевага «МЮ» була незаперечною.

Подорож золотої кулі

Подорож золотої кулі

Мешканці Донецька отримали унікальну нагоду із 22 по 24 березня подивитися на річ, якою марять футболісти всього світу. Кубок ФІФА, який вручають переможцям чемпіонатів світу, ще з вересня минулого року мандрує Земною кулею, він уже побував у багатьох країнах, тепер прийшла черга України.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В’ячеслав Деркач: Що для німців копійки, для України — дороге задоволення

В’ячеслав Деркач: Що для німців копійки, для України — дороге задоволення

Набираючи номер мобільного телефону біатлоністки Оксани Хвостенко, щоб домовитися про інтерв’ю з нею, несподівано почув голос її чоловіка — В’ячеслава Деркача. Він заявив, що після повернення з Олімпіади Оксана не хоче обговорювати з журналістами перипетії Ванкувера (де українці залишилися без медалей) і прагне відпочити, аби краще підготуватися до наступних етапів Кубка світу. Маючи нагоду, кореспондент «України молодої» попросив згоди на інтерв’ю самого В’ячеслава — найдосвідченішого у нашій чоловічій збірній, для якого Ігри у Ванкувері були четвертими в кар’єрі. Деркач залюбки поділився своїми враженнями від олімпійських стартів, розповів про проблеми українського біатлону та повідав про свої спортивні плани.

Всі статті рубрики