А одинадцять голів — краще

А одинадцять голів — краще

Сьогодні о 10:00 у Верховній Раді почнеться урочисте засідання задля приведення до присяги новообраного Президента Віктора Януковича. Вчора в парламенті відбулася репетиція церемоніалу. Як повідомили джерела агенції УНІАН, в «тренуванні» брав участь і сам Янукович.

ДОСЬЄ «УМ»

ДОСЬЄ «УМ»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Весна прийде — розтане коаліція

Весна прийде — розтане коаліція

Наступного вівторка Голова Верховної Ради Володимир Литвин звернеться до учасників коаліції з проханням надати документи, які підтверджують її, коаліції, існування. Про свій намір спікер заявив учора в інтерв’ю журналістам: «Дайте 226 підписів про будь–яку коаліцію, я оголошу, що нова, стара, модернізована коаліція існує». Володимир Михайлович вважає, що на депутатів може вплинути загроза розпуску парламенту, яка виникне у випадку розвалу коаліції. «99% депутатів іти [на дострокові вибори] не хочуть, якщо їм навіть пообіцяли місця у прохідних списках», — цитує Литвина УНІАН. На його думку, у народних обранців є єдиний вихід — «зціпивши зуби, мобілізуватися і працювати».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Президент, що двічі «строк мотав»

Президент, що двічі «строк мотав»

Прихильники Віктора Януковича скажуть: обраний нами кандидат не має судимостей, відтак мав право висуватися на пост Президента і бути обраним. Процесуально вони мають рацію, адже висновки журналістів та спроби слідчих Генпрокуратури довести, що обидві постанови про скасування судимостей Януковича від 1978 року були сфабриковані, так і не вдалося підтвердити. Водночас слід визнати, що новообраний глава держави має кримінальне минуле, адже не з чуток знає, що таке «шконка», «чифір» і як воно — «ботати по–фєнє». Дві «ходки» на «зону» — таким досвідом не може «похвалитися» практично жоден керманич держави у світі.

Сам Янукович ще за тиждень до вирішального для нього другого туру заявив, що «помилки молодості» його, звісно, «травмували, але й загартували», навчили краще розуміти людей. У день інавгурації новообраного Президента «Україна молода» вирішала не лише нагадати читачам про його «тюремні університети», а й спробувати спрогнозувати, як світові лідери сприйматимуть Президента України, що має кримінальний досвід.

Всі статті рубрики