ПРИКОЛИ

03.02.2010

Жінка годує немовля груддю, поруч інша дитина сидить на горщику і смикає її за спідницю. У кутку реве третя дитина, яка обкакалася. На дивані — п’яний чоловік, навколо — гори немитого посуду і брудного одягу. Вільною рукою жінка набирає телефон самотньої подруги. Та лежить у ванні в ароматній піні, в руці — мобільний телефон, на обличчі — маска. Багатодітна мати: «Ой, Машко! Як уявлю, як ти там одна–однісінька, серце кров’ю обливається».

* * *

Найстрашніші жінки — це жінки–вампіри. Вони не бачать свого відображення в дзеркалі і тому фарбуються за порадою кращої подруги.

* * *

Оголошення в газеті: «Продається красива весільна сукня без рукавів, біла, розмір 46, фата додається. Була надіта один раз, помилково».

* * *

Якщо ви приїхали з відрядження, а квартира чисто прибрана, діти роблять уроки, дружина готує, теща плете, а собака спокійно спить на своєму місці — вони таки зламали ваш комп’ютер!

* * *

Останкінська телевежа — шприц для ідеологічних ін’єкцій.

* * *

Шириться економічний обмін між Росією та Францією. Французи надіслали росіянам парфумерію, яку можна пити, а ті їм — горілку, від якої тіні під очима.

* * *

Дід і баба самі в хаті:

— Що ти, діду, все мовчиш, розказав би щось...

— Та що тобі розказувати, ти ж глуха як пень.

— Цікава історія, і що ж було з ними далі?