Чоловіки й діти Еммануель

03.02.2010
Чоловіки й діти Еммануель

Еммануель Беар.

У зіркового подружжя акторів Еммануель Беар і Майкла Коена радісна подія: актори стали батьками. Пара всиновила восьмимісячного малюка з Ефіопії. Хлопчика назвали Сірафелем і вже познайомили зі старшими братом та сестрою.

Раніше в Еммануель із Майклом спільних дітей не було, але разом вони виховували двох дітей 46–річної Беар від попередніх шлюбів. Із першим чоловіком, Даніелем Отейєм, французька кінозірка познайомилася на зйомках одного зі своїх ранніх фільмів — «Кохання потайки». Офіційний шлюб закохані взяли тільки після восьми років спільного життя, а невдовзі на світ з’явилася донечка Неллі. Через п’ять років, у 1998–му, Еммануель із Даніелем розійшлися — не витримали випробування побутом і зрадою дружини, яка у 1995–му закрутила роман із композитором Девідом Моро. Після розлучення з Отейєм Беар певний час жила з Моро у цивільному шлюбі й народила від нього сина Йоана. Але й цей зв’язок розпався. З 2001–го по 2003–й актриса зустрічалася з кінопродюсером Вінсентом Мейєром — аж доки він не наклав на себе руки.

Із молодшим за неї на сім років актором Майклом Коеном зірка фільмів «Ліворуч від ліфта» й «8 жінок» одружилася півтора року тому. Одне одного вони просто обожнюють, а тепер вирішили ощасливити своєю любов’ю й маленького африканського сироту.