Мета — максимальна

Мета — максимальна

Навряд чи ми коли–небудь дізнаємося, як насправді ухвалювали рішення про призначення нового наставника «синьо–жовтих». За версією президента ФФУ Григорія Суркіса, яку він виклав після позавчорашнього виконкому Федерації, кандидатів було шестеро. Але Олег Блохін і Семен Альтман, яких «сватали» на пост журналісти, не значилися у списку претендентів. А ось попередній наставник Олексій Михайличенко в переліку фігурував. В’ячеслава Грозного президент «Арсеналу» Вадим Рабинович попросив не турбувати, та й із румуном Мірчею Луческу Суркісу зустрітися не вдалося, а листування з агентом наставника «Шахтаря» затягнулося.

Олімпіада з перших вуст

Олімпіада з перших вуст

Усього дев’ять днів залишається до відкриття ХХІ зимових Олімпійських ігор у Ванкувері. Офіційні проводи наших олімпійців до Канади відбудуться сьогодні ввечері в Українському домі. Щоправда, почесті в Києві отримають лише 11 спортсменів. Решта ж 36 уже перебувають по інший бік океану — або на місці майбутніх змагань, або в безпосередній близькості арен Британської Колумбії, проходячи акліматизацію в Північній Америці.

Днями наші представники зимових видів спорту розповіли про свою готовність до Ігор на зустрічі з пресою, організованій компанією супутникового телебачення Viasat.

Всі статті рубрики