Старе «запили», по нове пішли

Старе «запили», по нове пішли

Кінець грудня — традиційна пора підбиття підсумків року. Зазвичай усім хочеться забути минулі невдачі, згадуючи лише приємні моменти, і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Федерації фехтування України на 2009 рік гріх скаржитися — він став одним із найуспішніших в історії наших майстрів володіння «холодною зброєю».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олексій Пригоров: У новорічну ніч шампанського не питиму

Олексій Пригоров: У новорічну ніч шампанського не питиму

Водні види спорту в Україні до найпопулярніших аж ніяк не зарахуєш. Утім коло прихильників будь–якого виду обов’язково збільшується після успіхів наших спортсменів на найпрестижніших турнірах — чемпіонатах світу чи, тим паче, Олімпійських іграх. Черговий імпульс глядацької зацікавленості стрибки у воду отримали після того, як на Олімпіаді–2008 у Пекіні бронзові медалі в синхронному виступі завоювали Олексій Пригоров та Ілля Кваша. До цього на п’єдестал головних стартів чотириріччя наші стрибуни востаннє потрапляли у 2000 році.

На минулому тижні в Києві відбувся міжнародний турнір, який зібрав найкращих стрибунів нашої держави й кількох зарубіжних. Змагався тут і харків’янин Пригоров, тож «УМ» скористалася можливістю розпитати чемпіона Європи про його життя у спорті й поза ним через майже півтора року після олімпійського успіху.

Всі статті рубрики