Банани–лимони, апельсиновий рай…

Банани–лимони, апельсиновий рай…

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чого тут тільки немає: лимони, апельсини, мандарини, банани, інжир і навіть кавове дерево. За вісім років незвичного хобі садівник знає усі «забаганки» заморських дерев. Пан Ігор каже, що головне для них — тепло, тому з початком перших морозів опалює теплицю «буржуйкою». Нині у чоловіка збір урожаю — заморські фрукти якраз дозріли.

Депутати, за вами спостерігають!

Депутати, за вами спостерігають!

Неймовірно, але факт: депутати Херсонської міськ­ради в недалекому майбутньому можуть стати героями справжнього реаліті–шоу! Щоб уникнути махінацій із картками для голосування, депутати планують встановити у сесійній залі дві камери відеоспостереження за ходом голосування. Окрім кумедної хроніки з життя депутатів, подібне ноу–хау дозволить стежити за аферистами, які захочуть голосувати чужою карткою або спробують пошкодити систему голосування.

«Циганський барон» у Черкасах

«Циганський барон» у Черкасах

Незвичайна подія в мистецькому житті Черкащини: в обласному Українському музично–драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка мовою оригіналу готується міжнародна прем’єра комічної опери Йоганна Штрауса «Циганський барон». Репетиції, під пильним оком режисера–постановника з Нідерландів Марка Крона, нині йдуть наповну по десять годин на добу. Німецькою співають найкращі голоси з багатьох країн світу — Австрії, Німеччини, Нідерландів, Бельгії та України. До речі, творчий колектив для цієї опери відбирали на кастингу в Амстердамі.

Всі статті рубрики