Нами цікавляться в НАТО

Нами цікавляться в НАТО

За рік–два Україна цілком може вступити до НАТО. Чи станеться це так скоро і чи станеться взагалі — тепер залежить тільки від нас самих. І навіть План приєднання до членства в Північноатлантичному альянсі для того, щоб стати членом НАТО, насправді не потрібен. Про все це розповів журналістам у Брюсселі міністр закордонних справ Петро Порошенко після засідання комітету Україна–НАТО, яке проходило в рамках засідання ради Північноатлантичного альянсу на рівні глав МЗС.

Стельмах і Денисова вистояли

Стельмах і Денисова вистояли

П’ятниця — це вже майже субота, коли працювати неохота й можна розслабитися. От і народні депутати на цей день зазвичай «складних» питань не планують, щоб не перенапружуватися. Вчора вирішили послухати міністра праці й соціальної політики Людмилу Денисову, відставки якої вимагає Партія регіонів. Але питання про відставку так і не поставили — для початку просто ознайомилися зі звітом, хоч і попередили, що це — ще не кінець.

Технічний прийом

Технічний прийом

Голова Партії вільних демократів Михайло Бродський вважається одним із найбільш прямолінійних політиків. Балотуючись на цих виборах, лідер Партії вільних демократів Бродський відверто зізнався, що в більшості окружних виборчих комісій віддав свою квоту (два представники в одну ОВК) іншим кандидатам, причому найбільше — Віктору Януковичу.

Студенти «підтягують» Ющенка

Студенти «підтягують» Ющенка

Позавчора у 41 вищому навчальному закладі України — в 11 областях та столиці —відбулася мобілізаційно–просвітницька акція «Студентські вибори Президента України». Організатором своєрідних «праймеріз» серед молоді стала Українська асоціація студентського самоврядування. Ініціатори акції наголошують, що результати «Студентських виборів» не варто сприймати як репрезентативне опитування.

Рояль «Стейнвей» у кущах

Рояль «Стейнвей» у кущах

Партія регіонів впевнена у перемозі свого лідера Віктора Януковича на президентських виборах, але намагається «перестрахуватися», залучаючи до кола прихильників лідера ПР і львів’ян.

За крок до перемоги

За крок до перемоги

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У центрі італійського міста Неаполь відбувся мітинг на підтримку Віктора Ющенка і людей, які стояли на майдані Незалежності. В акції взяло участь півтори тисячі заробітчан, польська молодь та представники місцевого уряду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Наша мета — 2010

Наша мета — 2010

Тринадцятий саміт Україна—ЄС став для Євросоюзу першим «виходом у світ» після набуття чинності Лісабонської угоди (аналогом європейської Конституції). Голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу, прем’єр–міністр Швеції – держави, яка зараз головує в ЄС, — Фредрік Райнфельдт та комісар Євросоюзу із зовнішніх відносин Беніта Ферреро–Вальднер приїхали до Києва з дещо критичним настроєм. Останніми тижнями перед самітом було очевидно, що угоду про асоціацію між Україною та ЄС цього року підписати не вдасться, адже українські дипломати не раз наголошували: вкластися в такі короткі строки, не поступившись національними інтересами, нереально. Проте, зважаючи на реформи в самому ЄС та передвиборчу ситуацію в Україні, ми отримали максимум: європейці назвали приблизну дату підписання угоди про асоціацію — до кінця 2010 року.

Всі статті рубрики