«Для коханця й мільярда не шкода!»

«Для коханця й мільярда не шкода!»

Великі гроші — великі сварки. Донька найбагатшої жінки Європи Ліліан Беттанкур вимагає взяти свою 87–річну матір під судовий нагляд, щоб встановити контроль над її витратами. 56–річна Франсуаза Беттанкур–Майєрс упевнена, що мати не усвідомлює наслідків своїх дій.

Глибше, вище, екологічніше

Глибше, вище, екологічніше

Кабінет міністрів Непалу вирішив не відставати від мальдівських колег і собі здивувати світ. Нагадаємо, нещодавно уряд Мальдівської Республіки провів засідання на шести­метровій глибині. Якщо заради того, щоб привернути увагу до проблем екології та зміни клімату (а саме такою була мета мальдівців), можна опуститися на дно моря, то що заважає видертися для цього високо в гори?

А «Вовчиця» — гола!

А «Вовчиця» — гола!

Колумбійська співачка Шакіра наділена не лише розкішним голосом, а й збіса привабливою зовнішністю. Недаремно ж вона вже не перший рік входить до більшості рейтингів найсексуальніших жінок світу. Синові колишнього президента Аргентини Антоніо де ла Руа дуже пощастило, адже кохає ця гаряча красуня лише його. Антоніо, який колись через власну дурість (накидав оком на іншу) ледве не втратив Шакіру, своє щастя добре усвідомлює. Але все одно часом ревнує кохану до армії фанатів. Не дивно, що, побачивши обкладинку нового синглу співачки «Вовчиця» (She Wolf), бідолаха втратив дар мови. Адже, на перший погляд, на ній зображена Шакіра... геть без одягу.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Першими на пряму лінію до Володимира Путіна додзвонилися 18 кандидатів у президенти України.

Всі статті рубрики