Іду на базу

Іду на базу

Івано–Франківська багатофункціональна авіаційна база Військово–Повітряних сил України (ВПС), формування якої завершилося в останні дні осені, стала першим військовим об’єктом, створеним за весь час існування війська незалежної України.

Нові похоронки з Афгану

Нові похоронки з Афгану

Троє вертолітників, які минулого тижня загинули в Афганістані у катастрофі вертольота Мі–8, були українцями, але не військовими, і до міжнародного миротворчого контингенту не входили.

Підпал за принциповість

Підпал за принциповість

У ніч проти суботи зловмисники спалили автівки депутата–кунівця від «Нашої України» Івана Василишина та його дружини. У міській раді депутат займався вічно актуальним питанням — комунальним майном та міською власністю, входячи до складу відповідної комісії.

Заручники нафтового «кентавра»

Заручники нафтового «кентавра»

Ще двоє українських моряків стали заручниками чергового «рекорду» сомалійських піратів. Цими вихідними далеко від рідних сомалійських берегів — в Індійському океані — корсари вдруге в історії захопили супертанкер «Маран Центаурус».

Після ДТП — у лікарню

Після ДТП — у лікарню

Цієї суботи в Олександрії, що на Кіровоградщині, поховали 48–річного виконроба Олександра Карпинського, який загинув у ДТП за участі народного депутата, екс–мера Києва Олександра Омельченка.

Всі статті рубрики