Кореєць, закоханий в Україну

Кореєць, закоханий в Україну

Бувають посли, а бувають Посли. Останні відрізняються від перших тим, що дбають не лише про сьогоденні економічні вигоди своєї країни в країні перебування, а своєю діяльністю ніби наводять мости між народами, мости, якими потім ходитимуть інші. Саме таким є Хо Сун Чьол, посол Республіки Корея в Україні з 2006 до 2008 року. Професор–мовознавець, пан Сун Чьол потрапив на дипломатичну службу ледь не волею випадку, проте Україною, її мовою, культурою і народом він не перестав цікавитися і після повернення на батьківщину. Хо Сун Чьол відчув потребу розповісти співвітчизникам про далеку Україну, так у грудні 2008 року з’явилася книга під назвою «Нае Саранг Україна», а цього тижня автор приїхав до Києва, аби презентувати український її переклад.

Могилевич у першій десятці хіт–параду ФБР

Могилевич у першій десятці хіт–параду ФБР

Федеральне бюро розслідувань США визначило нагороду в 100 тис. доларів за інформацію, яка допоможе арештувати російського мафіозі Семена Могилевича, якого в США звинувачують у численних злочинах. Російські органи правосуддя при цьому заявляють, що не мають до Могилевича жодних претензій. Там його вважають добропорядним успішним бізнесменом.

Загорілася у 120 років

Загорілася у 120 років

Ейфелева вежа в ці дні відзначає 120–річний ювілей. З цієї нагоди позавчора ввечері було продемонстровано грандіозне світлове шоу тривалістю 12 хвилин. Воно повторюватиметься щовечора по кілька разів, з 20.00 до 23.00 аж до Нового року, повідомляє «Євроньюз».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики