Сієнна заздрить Кейрі

Сієнна заздрить Кейрі

Кінозірку Сієнну Міллер у рідній Британії просто обожнюють. Сієнна — постійний персонаж світської хроніки, за кожним рогом на неї чатують папараці, а шанувальники таланту засипають квітами й зізнаннями в коханні. Після того як актриса почала активно зніматися в голлівудських фільмах, шалена популярність наздогнала її і в Америці. До речі, народилася зірка фільму «Фабрична дівчина» у Нью–Йорку, але ще маленькою переїхала в Англію — батьки розлучилися, і мама–англійка з дітьми повернулася на батьківщину.

Знову «заперчить»

Знову «заперчить»

Легендарний дівчачий поп–гурт кінця 1990–х знову може возз’єднатися. Два роки тому «Спайс гьорлз» після тривалої перерви зібралися й поїхали у прощальний концертний тур, по завершенні якого нібито мали розійтися вже назавжди. Але гастролі були такими успішними, що дівчата вирішили знову зметикувати на п’ятьох. Цього разу трястися в автобусі під час переїздів між містами їм не доведеться. Збираються«перчені дівчата» для того, щоб разом... підшукувати собі заміну.

Не лети, кролику, не лети!

Не лети, кролику, не лети!

Новозеландські захисники тварин таки зазіхнули на давню традицію і перервали її. Скасовано дитячий конкурс із метання... дохлих кроликів, який щорічно відбувався в містечку Вайау. За повідомленням газети «Дейлі телеграф», цей жартівливий турнір віддавна проводили в день відкриття полювання на кабанів — дітлахи змагалися, хто далі закине тушку мертвого кроля.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— От молодь пішла! Донька в 16 років вештається всю ніч по дискотеках, чорт знає чим займається, а маму з 30–річчям привітати забула!

Всі статті рубрики