Червоне чи зелене, п’яний чи тверезий?

Червоне чи зелене, п’яний чи тверезий?

Про ДТП, яке трапилося ще минулої середи, стало відомо лише цими вихідними, коли виявилося, що версія подій потерпілого дещо відрізняється від офіційної. Отож 16 вересня ввечері, близько 20.00 години, авто «Субару–Лігасі», за кермом якого був 20–річний син віце–спікера Миколи Томенка Павло, рухаючись із боку Повітрофлотського проспекту в напрямку вулиці Урицького, збив на пішохідному переході юнака–однолітка, 20–річного студента Руслана Лукашевича, мешканця Фастова. Павло Томенко не тікав із місця пригоди, а дочекався міліції та викликав швидку допомогу. Руслана Лукашевича, який дістав забій голови, забрали до лікарні, звідки невдовзі, після надання допомоги, відпустили додому.

Замовники за графіком

Замовники за графіком

Зокрема, слідчі цікавляться офіційними зустрічами, поїздками і закордонними візитами, лікарняними та відпустками колишнього Президента України Кучми та тодішнього глави його Адміністрації Володимира Литвина, повідомило інтернет–видання «Оглядач». Запит наглядового за законністю органу направлений у рамках розслідування кримінальної справи з викрадення і вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Ювілей незламної Церкви

Ювілей незламної Церкви

На Західній Україні церква і миряни відзначають 20–ту річницю виходу Української греко–католицької церкви з підпілля. Апофеозом святкувань стала наймасовіша за останні роки релігійна акція — архієрейська Божественна літургія та урочиста процесія до собору Святого Юра, котра зібрала сотні тисяч вірян. Такої кількості людей місто не бачило з часів візиту до столиці Галичини Папи Римського Івана Павла ІІ у 2001 році.

Перша в Анапі

Перша в Анапі

Кіра Георгіївна та її остання робота «Мелодія для шарманки» продовжують тріумфальну ходу по кінофестивалях світу. Після гучної участі на цьогорічному Московському кінофестивалі, де стрічка здобула відразу кілька нагород (за найкращу жіночу роль, приз Міжнародної федерації кіноклубів, приз журі ФІПРЕССІ), «Мелодія» додала до своєї скарбнички ще й гран–прі «Золота лоза» 18–го Відкритого фестивалю кіно країн СНД, Латвії, Литви та Естонії «Кіношок», що проходив з 13 по 20 вересня в Анапі.

Кримінал у «місті духовності і добра»

Кримінал у «місті духовності і добра»

Черговий посадовець погорів на хабарі. Цього разу правоохоронці викрили першого заступника міського голови міста Вишневе Володимира Стужука, повідомив на прес–конференції в Донецьку міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Вражає розмір «винагороди», яку корупціонер вимагав за підпис мера під дозволом про виділення одному з товариств з обмеженою відповідальністю земельної ділянки площею 10 гектарів та підписання міським головою договору оренди (строком на 10 років) з метою спорудження тут бізнес–парку — загальна сума «подяки» за «послуги» чиновника становила майже п’ять мільйонів гривень.

Як батько навчав

Як батько навчав

Інформація про невідомого маніяка, який серед білого дня нападає у під’їздах багатоповерхівок на беззахисних дітей, змусила батьків бути пильнішими щодо своїх чад. Жертви бандита перебували в стані шоку й нічого конкретного розповісти міліції не могли. Правоохоронці знали лише те, що слід шукати високого чоловіка середнього віку.

Медовий край Європи

Медовий край Європи

У французькому Монпельє увесь минулий тиждень пахло медом — сюди на 41–й Всесвітній конгрес «Апімондія» з’їхалося близько 10 тисяч бджолярів із 80 країн світу — аби поділитися досвідом і представити свою продукцію. Українські ж бджолярі прибули по головний «трофей» — право по проведення такого ж міжнародного бджільницького форуму у 2013 році. І не підвели! За нашу країну проголосувало більше половини делегацій (93 голоси зі 165 можливих!) — і це при тому, що нашими суперниками були Туреччина, Іспанія, Італія, Угорщина та Болгарія.

Всі статті рубрики