Шедевр Рубенса

Шедевр Рубенса

Міхаель Шумахер — у клубному комбінезоні, майже в повному екіпіруванні гонщика «Феррарі», хіба що в навушниках замість шолома, — розсерджено пхикнув і відвернувся від траси. «Червоний Барон» у боксах зі своєю командою спостерігав за виступом Луки Бадоера, котрий на у Валенсії замінив травмованого Феліпе Массу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дівочий млинець

Дівочий млинець

Перший млинець часто буває глевким, і цю закономірність повністю підтвердила жіноча збірна України, програвши стартовий матч фінальної частини чемпіонату Європи команді Голландії. Для українок цей поєдинок у місті Турку став історичним, адже вже саме потрапляння на Євро є найбільшим досягненням в історії вітчизняного жіночого футболу.

Галушка поперек горла

Галушка поперек горла

У турнірній таблиці стає менше нулів. Після 5–го туру вже немає клубів, які б мали «зеро» у графі «забиті м’ячі» — нападники «Зорі» нарешті підшукали ключики до воріт суперників. Втратило абсолютне лідерство після неділі «Динамо»: нічия у Полтаві хоч і збільшила відрив «біло–синіх» від «Шахтаря», але ж у «гірників» залишається гра в запасі.

Штірліцу такий провал і не снився

Штірліцу такий провал і не снився

За дев’ять днів змагань на «Олімпіаштадіоні» українські атлети так і не зійшли на п’єдестал пошани. На перший погляд, результат здається катастрофічним. Хоча якщо копнути глибше, то побачимо, що насправді наші чотири рази зупинялися на четвертій позиції, ще тричі фінішували на місцях із п’ятого по сьоме.

Всі статті рубрики