Виставка для галочки

Виставка для галочки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Культура є, книги видаються, ярмарки проводяться, і ми також можемо провести», — здається, саме такої думки дотримується Державний комітет телебачення та радіомовлення України, який уже п’ятий рік поспіль організовує Київську міжнародну книжкову виставку–ярмарок. Цьогоріч вона проходить у Міжнародному виставковому центрі (метро Лівобережна) з 18 по 21 серпня. Керівник Державного комітету телебачення та радіомовлення Анатолій Мураховський учора на відкритті заявив, що у рамках ярмарку проходитиме 50 літературних заходів, 220 видавництв і видавничих організацій зайняли майже три тисячі квадратних метрів, запрошені понад 20 зарубіжних учасників. «Бачите, якого результату за п’ять років ми досягли», — тішиться роботою Мураховський. Однак картина не така приваблива, як її описують організатори.

Класична музика — це модно

Класична музика — це модно

Концертний проект «Класика open air» відбудеться 21 серпня о 20.00 під стінами Святої Софії і, як читач зрозумів із назви, — під відкритим небом. Основний учасник програми — Олексій Ботвінов, заслужений артист України і відомий у Європі віртуоз фортепіанної гри. Піаніст виконає твори Вольфганга Амадея Моцарта, Йоганна Себастьяна Баха й Сергія Рахманінова, а також нагадає київській публіці про українського композитора Алемдара Караманова, який помер кілька років тому. Виступатиме Ботвінов у супроводі Національного ансамблю солістів «Київська камерата».

«Жовта кульбаба» проросте на DVD

«Жовта кульбаба» проросте на DVD

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Безліч людей знають, хто такі «Сестри Тельнюк», люблять їхній справжній і незрадливий голос. Хоча дівчата й належать до пласту андеграундних музикантів, яких не крутять по радіо і телеканалах, поважні меломани в черзі стоять, щоб потрапити на концерти цієї рокової групи. Однак мало кому щастило побачити, як «сестрички» співають не для глядача. А це, повірте, зовсім інший формат. Цієї осені Галя і Леся покажуть сотням шанувальників, як твориться унікальна музика «Сестер Тельнюк».

Всі статті рубрики