Намети і синагога — дві великі різниці?

Намети і синагога — дві великі різниці?

Конфлікт в Ужгороді навколо агітаційних наметів Арсенія Яценюка та агресивних дій місцевого мера Сергія Ратушняка продовжується. Навколо міського голови згуртувалися депутати Ужгородської міськради, які більшістю голосів (27 із 50) прийняли звернення до керівників правоохоронних структур, у якому наголошують, що пан Ратушняк діяв і висловлювався «цілком адекватно» у конфлікті з очолюваним Яценюком рухом «Фронт змін». Депутати також нагадують, що саме мер ініціював повернення єврейській громаді Ужгорода філармонії, мовляв, який же він антисеміт?

Росія знову йде «за межі»

Росія знову йде «за межі»

Міністерство закордонних справ України стурбоване внесенням на розгляд Державної думи РФ законопроекту про порядок використання Збройних сил Росії за межами країни. Про це вчора на брифінгу заявив виконуючий обов’язки першого заступника міністра закордонних справ України Юрій Костенко. «Ми з тривогою сприймаємо такий документ. Це не тільки стосовно України, це стосується будь–якої території», — цитує Костенка УНІАН.

Вето б’є в набат

Вето б’є в набат

Цього тижня Верховна Рада все–таки збереться на позачергову сесію. Голова парламенту Володимир Литвин скликав депутатів на 10–ту годину п’ятниці. Традиційно, за годину до початку роботи депутати зберуться на погоджувальну раду.

Всі статті рубрики