Молодята, забудьте про передоплату!

Молодята, забудьте про передоплату!

Готуючись відсвяткувати знаменну подію, ви, напевно, бажаєте, щоб ваше весілля, ювілей, корпоративна вечірка чи випускний пройшли «на всі сто» та подарували винуватцям урочистостей і гостям свята максимум задоволення. Для усіх такі події вельми знакові, тому всі бажають бачити на своїх заходах винятково професіоналів із великим досвідом роботи. Інформація про таких людей передається «з вуст у вуста», хоча багато хто, зіткнувшись із подібною проблемою вперше, знаходять інформацію про потрібних фахівців на святкових форумах, оголошеннях у пресі та телебаченні. Але чимало наречених, обираючи тамаду для весілля, намагаються отримати позитивні рекомендації про її рівень від друзів та знайомих.

Щось у вас «бакси» не такі

Щось у вас «бакси» не такі

«Липові» співробітники спецслужби завітали до відомого в обласному центрі міняйли просто додому, повідомляє Вінницький райвідділ міліції. Троє чоловіків з порога тицьнули чоловікові перед очі якісь посвідчення й представилися працівниками столичного управління Служби безпеки. Мовляв, приїхали до вас, шановний, аж із Києва, бо, за оперативною інформацією, ви займаєтеся не просто купівлею–продажем валюти. Здивованому валютнику не дали оговтатися і «добили»: громадяни скаржаться, що ви збуваєте не оригінальні купюри. Бува, не підробляєте тут долари США?

Смерть на пляжі

Смерть на пляжі

Черкаси шоковані тим, що сталося на одному з дніпровських пляжів, який розташований у мікрорайоні Митниця. Під час прибирання тамтешньої території працівники комунальної служби знайшли в кущах мертве немовля. З целофановим пакетом на голові.

Всі статті рубрики