Замах на гривню зірвано

Замах на гривню зірвано

В Україні застали на «гарячому» шість українських банків–спекулянтів. Про це минулої п’ятниці в розмові з Президентом повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко. За його словами, ці шість банків причетні до діяльності потужного конвертаційного центру зі щомісячним обігом коштів близько 30 мільйонів доларів.

«Китайське» попередження «рогатих»

«Китайське» попередження «рогатих»

Зранку 1 червня чернігівські тролейбуси не вийшли на лінії. Колектив комунального підприємства «Чернігівське тролейбусне» управління оголосив страйк. Причина — кількамісячна заборгованість із заробітної плати. Відтак пасажири дарма чекали найдоступніший у місті транспорт.

Червивий червень

Червивий червень

Хоча ми й дочекалися нарешті літа, однак на власній, так би мовити, шкірі ми цього поки що не відчуємо. Сьогодні, щоправда, на переважній території країни ще буде сонячно. Утім захід, а по обіді — й північні області купатимуть дощі.

Фатальний «Лендкрузер»

Фатальний «Лендкрузер»

Автомобільна аварія сталась, як кажуть, практично на рівному місці. У ніч на суботу приблизно о пів на першу легковик «Тойота Лендкрузер 200», який проїжджав через село Медведівка на трасі Вінниця — Житомир, з’їхав з дороги і врізався в електроопору.

Половинка на половинку

Половинка на половинку

«УМ» нагадує читачам, що настало літо. У межах Києва це означає не тільки масові отруєння сумнівною полуницею, закриття пляжів абощо, а ще й нові тарифи на послуги ЖКГ. З учорашнього дня вода й опалення коштують наполовину дорожче.

Шкурний «захисник»

Шкурний «захисник»

У так званій «Справі Світлани Зайцевої» знову новий поворот. Євдокія Оболенських, яка є опікуном трьох малолітніх правнуків, звинувачує свою довірену особу в суді Максима Касьянова в незаконному привласнені трьохсот тисяч гривень.

Прилетіли...

Прилетіли...

Цілком можливо, що збудник захворювання, якого побоюються міжнародні експерти, вже опинився на українській землі. За інформацією прес–служби МОЗ України, 29 травня до столичної лікарні потрапив громадянин України, який упродовж останніх двох років жив та працював у США.

Всі статті рубрики