Остаточне «Так!»

Остаточне «Так!»

Національні Збори (парламент Франції) підтримали пропозицію президента та уряду про повне повернення країни до всіх структур НАТО, насамперед його військової складової. Прем’єр–міністр Франсуа Фійон попереджав, що в разі негативного голосування його уряд піде у відставку. Нижня палата парламенту підтримала урядову пропозицію голосами 329 депутатів. «За» проголосувала (за винятком кількох депутатів) правляча пропрезидентська партія «Союз за народний рух». «Проти» висловилися 238 опозиційних депутатів, Соціалістична партія, «зелені».

Ось така дискотека

Ось така дискотека

Після двомісячного конфлікту опозиції та армії президент Мадагаскару Марк Раваломанана змушений був зректися влади та передати її військовим. Це сталося через день після того, як армійські підрозділи взяли штурмом президентський палац у столиці країни — Антананаріву — і змусили Раваломанана до втечі.

Не вір написаному

Не вір написаному

Позавчора англосаксонський світ відзначав День святого Патріка — питомо ірландське свято, яке стало популярним і в багатьох інших країнах світу. Прем’єр–міністра Ірландії Браяна Коуена, який того дня перебував із візитом у США, було запрошено до Білого дому на відзначення цього свята разом із президентом Бараком Обамою та його оточенням. За програмою, Обама і Коуен мали виголосити промови.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики