Шість перемог — політ нормальний

Шість перемог — політ нормальний

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після впевненої перемоги у першому матчі з підмосковним «Кристалом» у повторній зустрічі від «Сокола» очікували подібної гри. Будь–який інший результат із відвертим середняком дивізіону «Захід» став би невдалим для нашої команди, яка значно підсилилася в міжсезоння.

Наш «Пересвіт» вразив весь світ

Наш «Пересвіт» вразив весь світ

Нинішній рік для українських майстрів фрі–файту виявився особливо успішним. На чемпіонаті світу в Португалії вони завоювали сім медалей на дев’ятьох учасників. Якщо зважити на те, що в турнірі брали участь майже сто представників 22 країн, такий результат не може не вражати. Найвищого результату досяг 21–річний дніпропетровець Андрій Лежнєв — у ваговій категорії до 63 кг він став найсильнішим на планеті.

Олександр Воробйов: Якщо треба — можу й у цирку виступати

Олександр Воробйов: Якщо треба — можу й у цирку виступати

Дивлячись на цього невисокого хлопчину, ніколи не подумаєш, що він є майбутнім української спортивної гімнастики. На офіційних прийомах, які зараз щедро організовують для пекінських медалістів, він тримається якось осторонь, подалі від бажаючих поспілкуватися з журналістами. Однак саме 23–річний Олександр Воробйов став єдиним володарем гімнастичної медалі Пекіна–2008 у нашій збірній, вигравши поєдинок у необ’єктивних суддів та власної молодості. Сашко здобув «бронзу» у вправі на своїх улюблених кільцях. Думками про перспективи вітчизняної гімнастики та своїми китайськими враженнями луганчанин поділився з кореспондентом «УМ».

Всі статті рубрики