Стіна в котловані

Стіна в котловані

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У понеділок мешканці будинку по вулиці Комсомольська, 17, що в Дніпропетровську, повернулися з роботи додому і виявили, що будівлі, в якій вони живуть, не вистачає важливої деталі, а саме — торцевої стіни. Проте для більшості це не стало сюрпризом, позаяк будівництво готелю під стінами їхнього старенького будинку вже непокоїло давно. І дотепер усі їхні благання припинити будівництво залишалися непочутими.

Лейтенант назавжди

Лейтенант назавжди

Нещодавно в матеріалі «Солдат назавжди» «УМ» повiдомляла про трагедiю, яка трапилася на Яворiвському полiгонi, що розташований на територiї Львiвської областi. Пiд час навчань–стрiльбищ у першiй мiнометнiй батареї аеромобiльного полку розiрвався ствол мiномета. Четверо вiйськовослужбовцiв отримали важкi поранення. Старший навiдник мiномету 80–го аеромобiльного полку солдат Тарас Маркiв вiд отриманих поранень помер дорогою до шпиталю. А лейтенант Олександр Рибай, сержант служби за контрактом Назар Ковбаса та молодший сержант Олександр Веренько отримали поранення рiзної ступенi тяжкостi.

Гроші, які не рятують

Гроші, які не рятують

У Тернопільській області повністю завершили обстеження будинків, пошкоджених чи зруйнованих повінню. Як повідомили «УМ» у штабі ліквідації наслідків стихії, відшкодування вже виплачено 482 особам на загальну суму 1 млн. 78 тисяч гривень. Завершуються виплати всім, хто мав отримати по п’ять тисяч гривень. Що ж до інших категорій, то наразі ще уточнюють списки, оскільки з часом деякі будинки постраждали більше, ніж це виглядало відразу після повені.

Всі статті рубрики