Знайомство з Кораном і газом

Знайомство з Кораном і газом

Учора приблизно о п’ятій годині ранку в результаті сильного вибуху в інтернаті для дівчаток, що в місцевості Балджілар, поблизу міста Таскент у провінції Конья на півдні Туреччини, загинули щонайменше 13 школярок та 20 дістали поранення, повідомляє Бі–Бі–Сі. За інформацією місцевої влади, під завалами, можливо, перебувають ще шестеро дівчат.

Марсіанська водиця

Марсіанська водиця

Марсіанський зонд НАСА «Фенікс», який приземлився (примарсився?) на поверхню нашого космічного сусіда 25 червня з дослідницькою місією, вже виконав головне завдання: достеменно встановив, що на Марсі є вода.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Слідами «бойової слави» Караджича

Слідами «бойової слави» Караджича

Арешт колишнього лідера боснійських сербів не залишився без уваги туристичної індустрії, повідомляє німецька агенція ДПА. Серед пропозицій кількох німецьких турфірм з наступного тижня з’явиться новий маршрут «Слідами Караджича». Бажаючих пройти «місцями, де бував Караджич», дуже багато. Під час поїздки до Белграда туристи відвідають місця, в яких мешкав, переховувався чи відпочивав Караджич. Програмою туру, зокрема, передбачено відвідання магазину, де він купував свою улюблену мінеральну воду, а також вечори у вподобаній ним корчмі «Луда Куча» («Божевільна хата»). Туристи також проїдуться міським автобусом № 78, в якому було заарештовано Караджича. Тур до «елітної» в’язниці в Гаазі, де сидів Слободан Мілошевич, а зараз — утримується Караджич, не передбачений.

Всі статті рубрики