Плейбой «упіймався»

Плейбой «упіймався»

Складається враження, що боси «Формули–1» помінялися місцями. Президент Міжнародної федерації автоспорту, британець Макс Мослі, якого доти всі вважали зразковим сім’янином і батьком, намагається виплутатися з грандіозного скандалу. Нещодавно було оприлюднено відеозапис, на якому 67–річний президент ФІА відзнятий у компанії п’яти повій під час садо–мазохістської оргії з використанням нацистської символіки. А тим часом його колега Флавіо Бріаторе, що має славу плейбоя і гульвіси, нарешті покинув гуляти й одружився. Обраницею 58–річного італійського мультимільйонера стала на тридцять років молодша за нього модель Елізабетта Грегорачі, колишня «Міс Калабрія» (регіон в Італії).

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прокидається чоловік, дивиться у вікно і з подивом бачить, що на сусідському подвір’ї з’явився розкішний тенісний корт і сусід там грає в теніс із самим Роже Федерером.

— Привіт, сусіде, звідки в тебе така чудасія?

— Та вчора пішов порибалити на наш ставок і спіймав Золоту рибку, і вона пообіцяла виконати моє найбільше бажання. Можеш і ти спробувати, але пам’ятай, що рибка трохи глухувата.

Довго сидів чоловік над ставом, але таки спіймав Золоту рибку і попросив в обмін на звільнення, щоб у нього у коморі був мішок грошей. Вертається додому — а там мішок вошей. Розлютився, пішов до сусіда, а той відповідає:

— Я ж попереджав, що риба глухувата. Ти що, думаєш, я в неї просив великий теніс?

Всі статті рубрики