Міліція і на морі, і в церкві

Міліція і на морі, і в церкві

За прогнозами МВС, цього року на території Криму відпочиватимуть близько семи мільйонів громадян. Їхній спокій щодоби оберігають сім тисяч міліціонерів, у зоні відповідальності яких перебуває майже 5500 оздоровчих закладів.

Правозахисник — друг ув’язненого

Правозахисник — друг ув’язненого

«УМ» неодноразово писала про те, як окремі правозахисники влаштовують гучні пресконференції щодо порушення прав людини «за колючкою», часто навіть не перевіривши інформацію. Керівництво Держдепартаменту з питань виконання покарань обурюється, що окремі шукачі правди відмовляються відвідати виправні заклади в рамках громадського контролю, хоча таку можливість їм готові надати в будьякий момент.

Погоджуйте — отримаєте ділянку

Погоджуйте — отримаєте ділянку

Неабиякий земельний скандал уже місяць триває на Черкащині. З подачі місцевої облради (зрозуміло, що не без відома її голови та окремих зацікавлених депутатів) розбазарюється прибережна смуга Дніпра біля села Сокирне. Варто відзначити, що ця мальовнича місцевість з виходом до Кременчуцького водосховища — зовсім неподалік обласного центру й тому неабияк «впала в око» місцевим можновладцям.

Всі статті рубрики