«Джоліпіттів» уже восьмеро

«Джоліпіттів» уже восьмеро

Численне сімейство Бреда Пітта й Анджеліни Джолі минулої суботи поповнилося одразу двома новими членами: у приватній лікарні в Ніцці Енджі народила двійнят. Усупереч прогнозам деяких ЗМІ, це виявилися не сестрички, а хлопчик і дівчинка. Щасливі батьки одразу ж дали малюкам імена: сина назвали Ноксом Леоном, а доньку — Вів’єн Маршелін (нагадаємо, Маршелін Бертран звали маму Анджеліни, яка у січні минулого року померла від раку).

Барабан втридорога

Барабан втридорога

Шкіру барабана, увіковіченого на обкладинці культового альбому легендарної рок–групи «Бітлз» «Оркестр клубу самотніх сердець сержанта Пеппера», продали на лондонському аукціоні «Крістіз» анонімному покупцеві за 541 250 фунтів стерлінгів. А це, між іншим, більше, ніж мільйон доларів! Як запевняють організатори торгів, навіть у найсміливіших мріях вони сподівалися виручити за раритет максимум учетверо менше.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В амазонських джунглях виявлено невідоме плем’я. Найбільше дослідників здивував величезний напис англійською мовою, який чітко проглядається з літака: «НАФТИ НЕМАЄ!!!».

Всі статті рубрики