ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бій новий — титули старі

Бій новий — титули старі

Як не завжди коту масляна, так і не всі бої братів Кличків у суперважкому дивізіоні можуть бути об’єднавчими. Схоже, в цьому році молодший із братів займатиметься винятково тим, що захищатиме вже здобуті титули. Найметкішим у черзі виявився перший номер рейтингу WBO — американець Тоні Томпсон. Цікаво, що коли Володимир обирав майбутнього суперника, то серед переваг Томпсона назвав те, що Тоні є... батьком сімох дітей. Можливо, українець вирішив «увійти в становище» суперника й дати йому трохи підзаробити. Хоча, як відомо, гонорари чемпіона й претендента відрізнялися в 16 (!) разів – 8 млн. євро проти 500 тисяч. І це було промовистим показником різних статусів, які опоненти мають у світі боксу.

Полтавська битва

Полтавська битва

Рішення функціонерів влаштувати матч за Суперкубок не в Одесі, як зазвичай, а на полтавському стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського спершу неабияк здивувало. Адже донедавна саме ця арена вважалася однією з «найпроблемніших». Упродовж кількох років тривали перманентні судові баталії за право нею володіти — збудовану ще в середині минулого століття споруду за радянських часів передали профспілкам, які тепер намагалися відновити свій статус. Зрештою стадіоном продовжує користуватися футбольний клуб «Ворскла», яким володіє олігарх Костянтин Жеваго.

Перший після рекордсмена світу

Перший після рекордсмена світу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Минулої п’ятниці третій етап престижної серії «Золота ліга» у столиці Італії зібрав чимало зірок «королеви спорту». Особлива увага була прикута до п’яти претендентів на розіграш призового мільйона. Напередодні директор змагань Луїджі Д’Онофріо виказував припущення, що перелік претендентів на джекпот зменшиться до трьох прізвищ, хоча дипломатично не назвав жодного імені. Із прогнозом італієць трохи промахнувся — надалі призові розігруватимуть лише двоє.

Всі статті рубрики