Джей Ло і Феміда

Джей Ло і Феміда

Дженніфер Лопес викликають до суду. Днями кіно– й поп–зірка отримала одразу дві повістки, причому обидві справи стосуються досить давніх подій. По–перше, до Джей Ло має претензії стюардеса Ліза Уїлсон: минулого тижня вона звернулася до федерального суду Нью–Йорка з позовом, у якому вимагає від Лопес $5 млн. Жінка заявила, що два роки тому на неї напав собака Дженніфер, внаслідок чого Ліза впала, травмувала спину й тепер потребує лікування. На думку пані Уїлсон, такої «скромної» суми їй має вистачити.

Продажний голос Сандерса

Продажний голос Сандерса

На інтернет–аукціонах у наші часи продають, здається, все, що тільки можливо. Тут можна придбати душу і тіло або принаймні його частину, чиєсь життя і зірку з неба. Одними з найактивніших учасників таких торгів є американці. Але, як виявилося, є одна річ, яку громадянам США продавати зась. Йдеться про те, чим у нас перед виборами торгує ледве не кожен другий повнолітній: виборчий голос. Як переконався на власному досвіді 19–річний студент зі штату Міннесота Макс Сандерс, бажання нажитися на громадянському праві обирати може завершитися великими неприємностями.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Яка все–таки щедра наша природа! Ось учора йду ввечері парком, дивлюся — ланцюг золотий лежить. Ну я мужика з нього витрусив і ношу собі на здоров’я.

Всі статті рубрики