Ігорьок у тропіках

14.06.2008
Ігорьок у тропіках

Одна з фотографій зі сторінки Наталі Бакай: вона з чоловіком і дітьми біля маєтку.

...Свого часу колишнього соратника Леоніда Кучми, голову Державного управління справами Ігоря Бакая було оголошено в міжнародний розшук по лінії Інтерполу — після приходу «помаранчевої» влади та виявлення величезних зловживань у ДУС — на суму півмільярда гривень. Усім було відомо, що Бакай осів у Москві, але офіційно його так і не «знайшли». Ще у 2005–му Бакай оголосив про отримання російського громадянства, а в березні минулого року його припинили шукати взагалі.

А грошовитий «Ігорьок», як його називав Президент Кучма на «плівках Мельниченка», знайшовся сам — у всесвітній мережі, на сайті «Однокласники.ру». Сайт ТаблоID відшукав численні фотознімки з приватного життя Бакая на інтернет–сторінці його дружини Наталії Бакай (у дівоцтві Козицької) — колишньої моделі, учасниці конкурсів краси й поп–співачки.

Судячи з фото, 44–річний екс–голова правління НАК «Нафтогаз Україна» і колишній завгосп Леоніда Кучми так і не покинув бавитися риболовлею. У фотогалереї серед 40 світлин можна побачити також розкішний маєток Бакая в теплих краях, басейни під пальмами, сліпучі пляжі біля блакитного тропічного моря, двох маленьких дочок, хоча найбільше, звісно, саму Наталію Козицьку...