Президент почав з «А»

Президент почав з «А»

Учорашній візит Президента, членів уряду та «губернаторів» у Кіровоград був присвячений вшануванню жертв Голодомору 1932—1933 років. Поки Віктор Ющенко ознайомлювався з виставкою робіт учнів дитячих шкіл мистецтв, присвяченою Голодомору, міністр культури і туризму Володимир Вовкун заїхав у обласний художній музей і познайомився з роботами більш світського характеру.

Шукаю лідера

Шукаю лідера

Через місяць — 12 липня — відбудеться з’їзд партії «Єдиний центр», яка вже встигла наробити галасу в українській політиці, а на черговому форумі підіб’є підсумки першого етапу розбудови своєї структури та обере нового лідера. Нинішній голова «ЄЦ» Ігор Кріль заявив, що хотів би бачити на посаді очільника «ЄЦ» сильного й відомого діяча. У цьому контексті нардеп від «НУНС» називає трьох політиків: Віктора Балогу, Раїсу Богатирьову й Арсенія Яценюка. «Раїса Богатирьова відповідає тим критеріям, які, на нашу думку, мав би мати лідер політичного процесу. Але, як і Арсеній Яценюк, я думаю, вона повинна прийняти рішення, чи вона буде у нашому процесі. Я не можу навіть сказати, ми з нею про це не спілкувалися», — відзначив Кріль в інтерв’ю «5–му каналу».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Довгий «подовжився»

Довгий «подовжився»

Друга сесія Київради розпочалася вчора там, де й перша, — в Колонній залі. Мотивація людей Черновецького (стосовно обрання місця для зібрань) полягала в тому, що в цій залі буде зручніше розмістити урни для таємного голосування за кандидатуру секретаря Київради. Опоненти мера дивились на зайвий простір косо — там, де немає електронного обладнання для підрахунку голосів, є багато можливостей для маніпуляцій, говорили вони.

Cпікер промовчить

Cпікер промовчить

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк вважає, що на сьогодні немає юридичних підстав говорити про розпад коаліції. «Є єдина особа, згідно з законодавством України, яка має право виголосити про припинення діяльності коаліції — це Голова ВР. Голова ВР це не виголосив», — сказав Яценюк, перебуваючи в Афінах.

Всі статті рубрики