РІЗНОЧИТАННЯ

РІЗНОЧИТАННЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Блок «Наша Україна — Народна самооборона» вважає, що Блок Юлії Тимошенко вдався до блокування парламентської трибуни через нездатність упоратися з інфляційними явищами. Ще одна причина цього, на думку «НУНСівців» — «кулуарна змова БЮТ із Партією регіонів із метою внести до Конституції України зміни, які не лише передадуть усю владу в країні нестабільній Верховній Раді, а й поставлять під загрозу саме існування незалежної і цілісної Української держави». Про це йдеться в заяві політради «НУНС», поширеній позавчора за підписом голови фракції В’ячеслава Кириленка.

Погонні метри волевиявлення

Погонні метри волевиявлення

Вибори — це не лише «цінне хутро» наших кандидатів, вкладене у бездарні бігборди, а й 70 тонн паперу, який держава жертвує на «простирадла» з іменами претендентів на крісло столичного голови. Цікаво, скільки паперу можна виготовити з одного київського каштана і скільки дерев наклало головою в ім’я 76 шукачів слави і влади? Адже саме стільки прізвищ буде у бюлетенях, які отримають кияни. Самих же киян буде 2 158 308 — таким є «поголів’я» столичних мешканців, що мають право голосу. Але всього вийде 4 316 616 бюлетенів — зловісна цифра з трьома шістками відповідає двом комплектам «папірців», потрібних для виборів мера та Київради. Територіальна виборча комісія вже замовила поліграфічному комбінату «Україна» 4 мільйони бюлетенів, ба навіть встигла передати туди їхні макети.

Кличко переможе не лише на ринзі,

Кличко переможе не лише на ринзі,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кілька днів у Києві перебував один із найуспішніших мерів США Рудольф Джуліані. Столиця України вразила «мера усієї Америки» — він був у захваті від Софії Київської та Києво–Печерської лаври. Із Києвом Джуліані знайомив Віталій Кличко. Нагадаємо, що авторитетний впливовий політик–республіканець, екс–голова «столиці світу» погодився стати радником Кличка як кандидата в мери Києва. Команда Джуліані в разі перемоги Віталія на виборах обіцяє допомогти новому київському голові інноваційними технологіями у розв’язанні дорожньо–транспортних проблем, оновленні інженерних комунікацій, поліпшенні системи управління містом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хід Васюником

Хід Васюником

Бліцкригу не вийшло. Ще вчора зранку Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко готувалася реалізувати свій план блискавичної дії: розпочавши на мажорній ноті засідання уряду, показово відшмагати шістьох спеціально запрошених «губернаторів», і спробувати зняти їх із посад. Цим рішучим ходом керівник Кабміну хотіла не тільки пом’якшити в очах народу абсурдну ситуацію блокування БЮТівцями трибуни Верховної Ради, а й підсилити свої позиції в гострій суперечці з секретаріатом Президента. Задумане могло вдатися, але...

А зустрілися — пересварилися

А зустрілися — пересварилися

Сьогодні у Верховній Раді знову шукатимуть компроміс. На 10.00 збереться погоджувальна рада, аби спробувати узгодити бодай порядок денний. Саме його, а точніше, небажання внести до нього низку «антиінфляційних» законів, БЮТ називає причиною, з якої заблокував парламентську трибуну. Хоча представники всіх інших сил вважають, що це — лише привід. Так чи інакше, вчора домовитися про розблокування роботи ВР не вдалося навіть на «круглому столі» за участі Президента, Прем’єр–міністра, Голови Верховної Ради та лідерів фракцій.

Кримська кампанія

Кримська кампанія

Триває нагнітання конфлікту навколо заяв мера Москви Юрія Лужкова щодо українських територій. В ефірі підконтрольного телеканалу «ТВ–Центр» він назвав Крим «споконвічно російською землею», а Севастополь — «російським містом». При цьому, додав Лужков, «Україна не має підстав привласнювати собі Крим і Севастополь». Нагадаємо, це вже третя серія одкровень Лужкова, починаючи з виступу на урочистостях з приводу 225–річчя Чорноморського флоту, за що МЗС України оголосила мера Москви персоною «нон ґрата».

Всі статті рубрики