Про егоїзм і посади

Про егоїзм і посади

Після призначення Раїси Богатирьової на посаду секретаря Ради національної безпеки й оборони було багато розмов щодо доцільності такого кроку з боку Банкової. Говорили й про те, що сильна жінка Богатирьова може трохи урівноважувати у владі іншу сильну жінку — Юлію Тимошенко. І ось позавчора ввечері секретарка РНБО поширила заяву саме такого спрямування: Богатирьова критикує Тимошенко, причому чинна «регіоналка» робить це з позицій підтримки демократичної коаліції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Криза революції

Криза революції

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всякий історичний процес рано чи пізно потребує осмислення та аналізу. Особливо якщо ці процеси є гострими і вражаючими для суспільства. Українська політична криза, черговий виток якої ми пережили в січні—лютому 2008 року, є саме тим процесом, який потребує дуже ретельного аналізу, оскільки вона, поза всяким сумнівом, увійде в підручники історії України і матиме неоднозначне трактування у майбутньому.

Серпом і молотом по Черновецькому

Серпом і молотом по Черновецькому

Міського голову Києва Леоніда Черновецького таки взяли «бліцкригом». Спочатку здавалося, що коаліція забула про одну зі своїх виборчих обіцянок, і вирішила не чіпати опального мера. Але останні події настільки розкрутили маховик «київської справи», що вчора, коли на електронному табло у Верховній Раді засвітилося 246 голосів на підтримку дострокових виборів, — здивувалися навіть деякі депутати. За усунення Черновецького проголосували фракції БЮТ, більшість «НУНС» і... КПУ плюс кілька «литвинівців». Таким чином вибори міського голови і Київради відбудуться одразу після Дня Києва — на початку червня.

Всі статті рубрики