Де тонко — там і стріляють

Де тонко — там і стріляють

Глава МЗС Вірменії Вардан Осканян звинуватив Азербайджан у нападі з використанням бронетехніки на передові частини вірменської армії, що дислоковані на лінії, яка розділяє сторони конфлікту в Нагірному Карабаху.

Зрозуміліша Болгарія

Зрозуміліша Болгарія

У часи Російської імперії українські за походженням історики працювали на імперську історичну науку, в часи СРСР – на радянську. Погляду на історію з української точки зору практично не існувало. Тепер українську історичну науку доводиться зводити майже з фундаменту. Одним із нових каменів можна вважати і щойно видану книжку львів’янина Володимира Чорнія «Історія Болгарії» (видавництво «Паіс», 2007). Це перше в українській історичній науці ґрунтовне дослідження більш ніж 1300–річного періоду історії близького нам слов’янського народу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Білі робітники обирають білу жінку

Білі робітники обирають білу жінку

Позавчора у США відбувся «супервівторок–2» — попередні вибори за право стати кандидатом у президенти США від своєї партії у чотирьох великих штатах: Техас, Огайо, Род–Айленд, Вермонт. Найдраматичніша ситуація склалася в таборі демократів. Чорношкірий кандидат Барак Обама після серії перемог в 11 штатах у разі успіху ще й на позавчорашніх праймеріз міг би співати пісню «Нас не наздоженеш». Для його головної суперниці — сенатора Хілларі Клінтон — перемога чи поразка у «супервівторок–2» означала дві альтернативи: продовження виборчої кампанії чи відмову від президентських амбіцій.

Всі статті рубрики