Ціна життя

Ціна життя

Лише після того, як днями Чернігівський районний відділ міліції порушив кри­мінальну справу за фактом умисного вбивства директора КП «Чернігівбудінвест» Володимира Бондаренка, громадськості стали відомі окремі подробиці нападу на відому в регіоні людину. До цього правоохоронці, посилаючись на таємницю слідства, обмежувалися сухим повідомленням щодо факту вбивства, яке сталося пізно ввечері 1 березня в заміському будинку Бондаренка в селі Улянівка, що неподалік Чернігова.

Налякали, але не відключили

Налякали, але не відключили

4 березня надійшло повідомлення про можливе відключення газу одній третині Кіровограда. Центр населеного пункту, якому і загрожувало відключення, — це підприємства, житлові будинки, сім шкіл, п’ять дитячих садочків, три лікарні і пологовий будинок.

Вареник–фест

Вареник–фест

Однією з основних подій Фестивалю українських вареників має стати Чемпіонат України з їх швидкісного поїдання. Варто нагадати, що дотепер рекордом є 100 вареників за 5 хвилин і 2 секунди. Як розповів «УМ» арт–менеджер ТК «Буковель» Василь Волочій, основою фестивалю стане «Шоу Вареників» — конкурсно–розважальна інтерактивна програма, яка складатиметься з таких змагань, як «Народний Вареник» (хто швидше, краще і більше вареників наліпить), «Цибулька» (хто швидше та дрібніше накришить пекучого продукту на зажарку для вареників і при цьому не заплаче), «Пан Пацюк — поїдач вареників» (хто швидше і більше вареників з’їсть... не вдавившись) тощо.

«Прописка» для клишоногого

«Прописка» для клишоногого

Про клишоногого заручника людської черствості — ведмедя, який гинув від голоду, покинутий своїм господарем у наглухо завареній клітці на території занедбаного господарства в селі Киселівка Чернігівського району, «УМ» та інші ЗМІ повідомляли на початку лютого. Зусилля журналістів та громадських організацій, яким стала небайдужою доля тварини, не залишилися марними. Забрати ведмедя вирішив Харківський зоопарк.

Молодий і збочений

Молодий і збочений

Минулої п’ятниці серед білого дня восьмирічна дівчинка, учениця другого класу однієї з міських шкіл, спокійно гуляла на центральному майдані обласного центру, коли до неї підійшов 22–річний молодик і почав розмовляти. Зовні чоловік був зовсім «не страшний». Відтак коли запропонував провести малу додому, щоб, мовляв, сама не боялась іти, та погодилася.

Адміністрація землевласників

Адміністрація землевласників

Про це «УМ» в ексклюзивному інтерв’ю повідомив начальник Департаменту дер­жавної служби боротьби з економічною злочинністю МВС Леонід Скалозуб (із повним текстом інтерв’ю можна буде ознайомитися у наступному номері. — Ред.).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Куди діти радіонукліди?

Куди діти радіонукліди?

У Зоні відчуження в Чорнобилі Національна енергокомпанія «Енер­гоатом» бачить найоптимальніший майданчик для будівництва сухого сховища відпрацьованого ядерного палива (ВЯП). Тендер на його спорудження виграла американська компанія «Холтек Інтернешнл», яка має виконати всі роботи за три роки з моменту визначення українською владою точного місця будівництва сховища.

Всі статті рубрики