«Біла» й закохана

17.10.2007
«Біла» й закохана

Білявка Кейт «лягли і рекламують».

Кейт Мосс перефарбувалася у блондинку і зображує таку собі біляву жінку–вамп. А може, і не перефарбувалася, а просто одягла перуку. Та воно й не важливо, бо головне інше: Кейт змінила не лише бойфренда, а й образ – тепер вона хоче бути не наркоманкою з вічними синцями під очима, а «білою й пухнастою», проте сильною жінкою.

Саме такий імідж найвпливовіша й найпопулярніша британська топ–модель демонструє в рекламі своєї нової, різдвяної колекції для бренду Topshop. Свіженькі пропозиції від Мосс–дизайнера надійдуть до європейських крамниць 25 жовтня. У лінії одягу від 33–річної манекенниці представлені ультракоротка вечірня шифонова сукня, багато різних топіків, розшитих пайєтками та блискітками, шовкові кепі та інші оригінальні туалети, які сама Кейт рекламує як «ідеальне вбрання для святкової вечірки». До речі, принаймні на фото для рекламної кампанії модель виглядає не лише посвіжілою, а й значно щасливішою, ніж іще буквально місяць тому, коли на неї було страшно глянути. Мосс була така виснажена й «почорніла», що косметична компанія Rimmel навіть хотіла розірвати зі своїм «обличчям» контракт.

Судячи з усього, головним поштовхом до перевтілення депресивної кокаїністки на біляву сексі–леді став остаточний розрив Кейт із колишнім бойфрендом Пітом Догерті й стрімкий роман із новим хлопцем. Щоправда, теж музикантом, але значно поряднішим – гітаристом гурту The Kills Джеймі Хінсом. Кажуть, тепер Мосс іноді навіть замислюється над тим, чи не варто вже «зав’язати» із холостяцьким способом життя...