«Укрпошта» доставлятиме ліки і запустить безкоштовну доставку допомоги у лікарні

13:49, 24.03.2020
«Укрпошта» доставлятиме ліки і запустить безкоштовну доставку допомоги у лікарні

Список партнерів і де замовити ліки "Укрпошта" буде публікувати, починаючи з 25 березня.

Рішенням Кабінету міністрів "Укрпошті" дозволено доставляти ліки, також компанія запустила безкоштовну доставку гуманітарної допомоги (рукавички, маски і тд) лікарням.

 

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський у Facebook.

 

"Укрпошта зможе доставляти ліки в найвіддаленіші куточки нашої країни і самим незахищеним від короновіруса і хвороб людям. Ми вже активно працюємо з аптечними мережами, постачальниками, щоб налагодити якомога швидше поставки і зробити це максимально доступним (в ідеалі з безкоштовною доставкою) для людей у важкій ситуації.

 

Список партнерів і де замовити ми будемо публікувати починаючи з завтрашнього дня.

 

Також поштовий оператор запустив безкоштовну доставку до лікарень масок, халатів, рукавичок і т.д (точний список продукції очікується).

 

"Починаючи з сьогоднішнього дня і до закінчення карантину, з будь-якого відділення Укрпошти, або викликавши кур'єра можна безкоштовно відправити допомогу лікарням. Будь ласка - тільки продукцію промислового виробництва.

 

Така посилка буде мати значок "для лікарні". В обласні центри до 30 кг в райцентри до 5 кг. Якщо посилка більше - просто розбийте на кілька, від цього вона не стане безкоштовнішою", - повідомив голова "Укрпошти".

 

Як повідомляла УМ, станом на 10.00 24 березня в Україні підтвердили 84 випадки захворювання на COVID-19, за добу лабораторно підтвердили 11 нових випадків захворювання, яке спричинив коронавірус.