Дихайте вільно: де знайти недорогий інгалятор

18:18, 12.02.2018
Дихайте вільно: де знайти недорогий інгалятор

Маєте вірусну інфекцію? Годі дихати над каструлею з картоплею! Сьогодні  вашій біді здатен допомогти комфортний сучасний інгаляційний пристрій. До того ж за допомогою каталогу найкращих цін MagaZilla можна знайти високотехнологічну модель пристрою за мінімальну вартість.

 

Що вміє і який буває

 

Щоб інгалятор довго служив на благо вашому здоров'ю, потрібно підібрати той, який найліпше вам підійде.

 

В залежності від принципу дії інгаляційні пристрої поділяються на:

 

1. Парові. Компактні, прості у використанні. Найдешевші, найближчий аналог каструлі з картоплею. Позбавляють кашлю, нежиті і простуди. Можуть бути засобом ароматерапії.

 

2. Компресорні. Універсальні моделі для всієї родини. Габаритні, розбризкують лікувальний розчин за допомогою компресора. Довго служать, головний недолік – гучно шумлять.

 

3. Ультразвукові. Утворюють аерозольну хмару з лікувального розчину за рахунок коливання чутливої мембрани. Мікрочастинки можуть проникати аж до альвеол. Придатні для лікування ГРЗ, для маленьких дітей. Портативні, безшумні.

 

4. Електронно-сітчасті, або «mesh» - найновіші і найдорожчі моделі. Аерозоль утворюють шляхом вібрації мембрани. Отримані часточки досягають важкодоступних відділів дихальної системи. Небулайзери сумісні з більністю ліків, компактні, безшумні, легкі.

 

Обираючи модель, зверніть увагу на потужність, швидкість розпилення, розмір частинок, ємність резервуара, час безперервного функціонування та тип живлення.

 

Щодо ціни – обрати найвигіднішу допоможе прайс-агрегатор M.ua.

 

Де знайти і як купити

 

Пошуки відповідного інгалятора не заберуть багато часу і коштів, якщо ви скористаєтеся безкоштовною послугою ресурсу підбору цін MagaZilla.

 

Чим хороший цей ресурс:

 

•           нічого не продає і не рекламує;

•           має зручну систему пошуку і базу перевірених магазинів – більше 1000;

•           за секунду підбирає багато пропозицій за вашою вимогою;

•           враховує всі побажання, відзначені в списку властивостей;

•           першими у списку пропозицій ставить варіанти зі зручною доставкою;

•           надає повний обсяг неупередженої інформації по кожному товару;

•           дозволяє порівняти вподобані товари в онлайн-таблиці.

 

M.ua заощаджує ваш час на пошуки ідеальної покупки і кошти – показууючи вам найнижчі ціни та неймовірно вигідні умови продавців. Купляйте з M.ua – економте розумно!