У Сімферополі померла вагітна, яку вигнали з лікарні на мороз

13:10, 22.01.2018
У Сімферополі померла вагітна, яку вигнали з лікарні на мороз

Тетяна Піменова померла після відвідування лікарні (Примечания)

В окупованому Сімферополі померла вагітна Тетяна Піменова, яка зверталася за допомогою до лікарів, але її в капцях та піжамі вигнали з лікарні на мороз.

Про це інформує Цензор.Нет.

21-річна жінка, яка прийшла до лікарів з високою температурою, опинилася на вулиці через те, що в неї не було необхідних документів (імовірно, відсутність поліса ОМС і паспорта) та грошей. Їй поставили попередній діагноз - ГРВІ та підозра на ниркову недостатність або пневмонію.

Вагітну виставили на вулицю близько 03:00 під приводом "ми теж люди, нам спати потрібно". Вона була вдягнена лише в тонкі штани, пуховик та капці. Телефон розрядився, тому подзвонити родичам вона не могла. Через годину дівчині допомогла перехожа, яка викликала їй таксі додому.

Вдома в Тетяни температура піднялася до 40. На другий день їй стало краще, але ввечері знову викликали "швидку". У лікарні сказали, що плід загинув на 23-му тижні, тому Тетяні хотіли викликати штучні пологи. Під час цього процесу жінка померла.

Тетяна Піменова не дожила до свого 22-річчя лише п'ять днів. Вона була родом із Волгоградської області, а до Криму переїхала до свого цивільного чоловіка.

Її сім'я звернулася до юристів і написала заяву на співробітників лікарні. Родичі Тетяни Піменової очікують, коли їм віддадуть тіло жінки для похорону на батьківщині. Потім мати й батько планують звертатися до суду через смерть доньки після "медичної допомоги" в окупованому Сімферополі