Ми виженемо окупантів: Зеленський оприлюднив фронтові фото

14:25, 02.01.2023
Ми виженемо окупантів: Зеленський оприлюднив фронтові фото

Украінський народ проявляє неабиякий героїзм і стійкість у боротьбі з російськими нападниками

Сьогодні — 313-та доба широкомасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Президент України Зеленський показав нові фото воєнної України у вогні, наголосивши, що украінський  народ обов'язково вистоїть та здолає ворога на своїй землі.

 

Як інформує Україна молода, добірку фото воєнної України у вогні та щемливі кадри, де зображені справжні герої глава держави  опублікував у Телеграмі.

 

«Хоч би що планували окупанти, ми знаємо про себе одне: ми вистоїмо. Обов'язково. Виженемо їх. Поза сумнівом. І вони нестимуть покарання за цю страшну війну. Максимальне».– написав він у Telegram.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вранці 31 грудня російські окупанти атакували ракетами відділ поліції на Донеччині. У суботу росіяни вдарили ракетою С-300 по місту Лиман, внаслідок чого є постраждалий.

 

Про "подарунок", який отримала сьогодні поліція від ворога, повідомив керівник Національної поліції Ігор Клименко. Російська ракета поцілила в Лиманський відділ поліції Донецької області. Потерпілий поліцейський отримав травми середньої тяжкості. Нині чоловіку надають медичну допомогу.

 

Як повідомляла УМ, Зеленський показав світлини з Бахмута, де немає місця не политого кров‘ю.