Пономарьов, Дзідзьо, Пивоваров та Alekseev заспівали про весну, відео

17:36, 01.03.2021
Пономарьов, Дзідзьо, Пивоваров та Alekseev заспівали про весну, відео

Пісня "Чому" вже викликала шквал обговорення в мережі.

Народний артист України Олександр Пономарьов зі знаменитими колегами – Дзідзьо, Артемом Пивоваровим та Alekseev разом презентували ліричну пісню про кохання "Чому". Чуттєву композицію артисти присвятили приходу весни.

 

Як інформує УМ, відео опубліковано в ютуб-каналі  Олександра Пономарьова.

 

Ще від січня Олександр Пономарьов інтригував публіку колаборацією з успішними колегами — Дзідзьо, Артемом Пивоваровим та Alekseev. Раніше у своєму інстаграмі виконавець пояснював, що обрав саме цих зірок, адже "вони класні музиканти та гарні люди". Разом вони записали романтичну пісню "Чому" та зняли атмосферний кліп.

 

Слова та музику треку "Чому" написав сам Олександр Пономарьов, а зйомки відео відбувались на його студії звукозапису "З ранку до ночі". Співаки виконали пісню під акомпанемент сімох музичних інструментів: дудуки, кахона, гітари, скрипки, віолончелі, трикутника та альта. Кожен куплет розповідає про щирі почуття закоханих чоловіків, які врешті-решт знайшли кохання всього життя.

 

"Вітаємо з першим днем весни та даруємо прем'єру пісні "Чому", – відгукнувся про прем'єру Дзідзьо у своєму інстаграмі.

 

Пісня "Чому" вже викликала шквал обговорення в мережі. Від компліментів не втрималися навіть зіркові колеги співаків. Віктор Павлік написав: "Саня, дуже класно. Всі великі молодці", а Оля Цибульська заявила Дзідзьо: "Ти найліпший".

 

Шанувальники ж засипали кумирів коментарями та напророкували, що ця композиція стане народною: Наскільки ж це чудово. Дякую, що за допомогою цього шедевру з перших нот, з перших слів допомогли пригадати так багато забутих подій та емоцій; Ця пісня стане народною. В ній все прекрасно – і слова, і музика, і аранжування, і чудові чоловічі голоси; Це український хіт; Музика та чудові голоси проникають в наші душі та серця! Не знаючи мови, відчуваєш і тремтливість і любов! Дякуємо! Дуже проникливе виконання; Талант композитора, талант виконавців, талант музикантів. Все зійшлося в одній точці – вибух емоцій. Дякую за цей ранковий весняний подарунок!