Андрій Богдан розцінює підпал своєї Tesla як погрози від влади, відео

14:20, 11.08.2020
Андрій Богдан розцінює підпал своєї Tesla як погрози від влади, відео

Богдану цієї ночі в Києві спалили електромобіль Tesla.

Вночі у Києві підпалили Tesla колишнього очільника Офісу Президента Андрія Богдана. Він вже прокоментував цей інцидент і навіть показав відео з камер спостережень.

 

Андрій Богдан на своїй фейсбук-сторінці написав: втрата важка, оскільки авто згоріло дотла, однак він не сприймає це близько до серця.

 

"Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль - Тесла S))) Хоча втрата важка (автомобіль згорів вщент), но я не сприймаю це близько до серця. Звичайно всіх хвилює питання хто це зробив і чому? Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це, як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм - рівно пів року з того часу як я щасливим звільнився з посади Керівника Офісу Президента. Я розумію, що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії - моя робота. Перекладаю - це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік))) Ну що ж, будемо зараз активно виводити Вас на чисту воду і постараємось забезпечити Вас комфортними умовами відбування покарання ( про комфортні - не обіцяю)".

 

 

Як повідомляла УМ, Богдану цієї ночі в Києві спалили електромобіль Tesla.

 

Вогнем також пошкоджено дві припарковані поруч автівки "Мазда" і "Хонда".