Гройсман записав прощальне відео і побажав наступнику успіху

19:14, 28.08.2019

Чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман записав прощальне відео, у якому побажав удачі своєму наступнику і подякував за підтримку.

 

Відео він розмістив у Facebook у середу, 28 серпня.

 

“Уже зовсім скоро в цей кабінет зайде новий Прем’єр, на плечі якого ляже величезна відповідальність – вирішувати, як продовжувати будувати і розвивати країну. Зі свого досвіду розумію, як це непросто – приймати рішення, від яких залежить життя мільйонів людей. Тому хочу побажати своєму наступнику сили, терпіння і удачі. І головне – успіху. Бо саме від успіху його роботи і роботи нового Уряду залежатиме багато в чому успіх України та нормальне життя кожного українця. Особисто для мене – це завжди було пріоритетом номер один”, – сказав Гройсман.

 


 

Він вважає, що новий уряд прийматиме країну, “яка і стабільна, і розвивається”.

 

“Усе, що зроблено на сьогодні – це результат роботи і зусиль багатьох-багатьох людей, кожного з вас. І я вдячний усім за нашу спільну небайдужість, спільну роботу, за підтримку і критику, а також за вашу довіру”, – додав Гройсман.

 

Він заявив про те, що і далі буде розвивати тему децентралізації України.

 

“Звісно, не можу не сказати про те, що і надалі лишатиметься однією з найголовніших справ мого професійного життя. Це децентралізація. Саме ця реформа вже дала можливість змінити життя в багатьох громадах країни. Але в майбутньому важливо не зупинятись, не забувати про людей, які живуть у своїх селищах і містах. Які хочуть мати достатні повноваження і фінансові ресурси. Ми маємо і в подальшому це забезпечувати”, – сказав прем’єр. “Моє служіння Україні не закінчується сьогодні. Я продовжуватиму дбати про успіх нашої великої держави і братиму на себе ту роль, яка буде потрібна, щоб допомогти Україні реалізувати повною мірою свій потенціал”, - наголосив він.

 

Як повідомляла УМ, Зеленський пропонуватиме Верховній Раді призначити на пост прем’єр-міністра Олексія Гончарука