В Одесі візочок з дитиною здуло у відкрите море (відео)

18:18, 12.03.2019
В Одесі штормовий вітер здув візочок з дитиною з пірсу у відкрите море. Дитину та її матір, що стрибнула в море на порятунок, врятував хлопець, що проходив поблизу.
 
Про це в Facebook повідомляють очевидці.
 
"Сонячний, але вітряний день. Одеса. Аркадія. Пляж. Сидимо, дивимося на море. Справа на пірсі помічаємо метушню. Там кілька дорослих людей. Один з хлопців знімає одяг. Причому знімає дуже швидко. Невже захотілося скупатися? Вода не тепліше 5 градусів. Стрибає в воду з віддаленої сторони пірсу. Через півхвилини на пірс піднімають жінку в темному одязі. Жива. З неї капає вода. Ще кілька секунд. На пірсі з'являється дитина. Потім той самий хлопець, який стрибнув. Люди кутають дитину в одяг. Скоро йдуть з пляжу ", - написав Василь Бушар.
 

За словами очевидця, вітер був такої сили, що візочок з дитиною здуло з пірсу. Мама стрибнула за ним слідом. Чоловік вважає, що хлопець, який виявився поблизу, врятував обох.
 
"Візочок ніхто діставати з води не став. Ситуація проста і безглузда. Будьте обережні. Не втрачайте пильності. І окреме спасибі тому хлопцеві. Здоров'я тобі, чоловіче. Дякую за твоє велике серце", - написав чоловік.