Співавтор «гімну ДНР» їздить з концертами по Україні (фото)

13:25, 05.03.2019
Музикант з окупованої Горлівки Дмитро Дубров, якого називають співавтором гімну терористів "ДНР", разом зі своєю групою Plotnik82, планував навесні виступи в низці українських клубів.
 
Як у Facebook повідомив житель Харкова Олексій Гер, про прихильність музиканта до сепаратистів свідчать скріншоти з події молодіжного центру "Стрітення" в окупованій Горлівці, де Дубров як гість ділився своїми роздумами про Донбас і виконував пісні.
 
Водночас знайомий музиканта розповів "Українським Новинам", що дружив з Дубровим до війни на Донбасі, поки той навесні 2014 року не став активно підтримувати сепаратистів.
 
З його слів, артист не змінив своїх поглядів і 2015 року, заявляючи, що України нібито не існує.
 

Він також розповів, що в 2014 чотири відомих музиканта з Донбасу, серед яких був Дубров, а також лідер гурту "День Триффідів", лідер групи "Ощупь" записали кліп на пісню "Вставай, Донбас", який невдовзі став "гімном ДНР".
 
Крім того, виконавець часто гастролює по Росії як сам, так і в складі московського проекту ХБ.
 
Він так само вільно продовжує давати концерти в Харкові, а в листопаді був і в Борисполі.
 
 
У квітні у Дуброва були заплановані гастролі в арт-клубі Харкова "Малевич". Однак після обурення в соцмережах інформація про концерти зникла.
 
Крім цього закладу, артист не раз влаштовував концерти в іншому клубі Харкова Pintagon, а також в інших українських містах.
 
Наразі концерт Дуброва запланований у Балаклії Харківської області.
 
Зауважимо, торік російський репер Мот не потрапив на свій концерт у Києві через концерти в окупованому Криму.