В Україні успішно випробували керовані протитанкові ракети «Корсар» та «Стугна-П» (фото, відео)

09:19, 27.07.2018
Конструкторське бюро "Луч" успішно виконало приймально-здавальні випробування чергової партії сучасних протитанкових керованих ракет.
 
Про це йдеться у повідомленні на сторінці бюро у Facebook.
 
"Державне Підприємство "Державне Київське конструкторське бюро "ЛУЧ" успішно провело приймально-здавальні випробування чергової партії сучасних протитанкових керованих ракет, які були виготовлені на замовлення Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.
 
 
Зокрема українські військові відібрали декілька ракет із партії, що вже готова до передачі до Збройних Сил, та провели реальні пуски в умовах, що наближені до бойових.
 
 
"Розрахунки комплексів Корсар та Стугна-П успішно виконали поставлені перед ними завдання та підтвердили високу надійність та надзвичайні тактико-технічні характеристики нових протитанкових керованих ракет, що вже найближчими часом посилять підрозділи Збройних сил України", - сказано у повідомленні.

 

Нагадаємо, раніше Пентагон виділив 307,5 мільйона доларів консорціуму компаній Raytheon і Lockheed Martin на виробництво протитанкових ракетних комплексів Javelin для поставок за кордон.