Президент ФФУ Андрій Павелко дав погратися кубком Ліги чемпіонів доньці (фото)

16:21, 14.05.2018

Соцмережі збурило фото дівчинки, очевидно названої доньки, Президента Федерації футболу України Андрія Павелка, на якому дитина в автівці розважається із кубком Ліги чемпіонів.

Фото із Інстаграм-аккаунта @liza_chaus2012 миттєво розійшлися по різноманітним пабліках у Facebook. Наразі аккаунт, який читають та стежать за ним близько 2 тисяч користувачів, не містить жодного фото у відкритому доступі та перейменовано на набір літер dndjdbdvdjdb.



На світлині помітно, що дівчинка їде на сидінні люксової автівки та дивиться на найбажаніший у світі клубний футбольний трофей.

Також у кубку відбивається зображення жінки, яка фотографує дівчину. У соцмережах стверджують, що це - Катерина Чаус, яка проживає спільно із Андрієм Павелком, фото зроблене саме в її автівці.

Однак у декларації Андрія Павелка за 2018 рік не вказано, що у нього є співмешканці, а автівка у користуванні - позашляховик Lexus.

"І в той час як кожен футболіст і, вже тим більше футбольний фанат (Ви бачили величезні черги і кількість охорони в ТЦ "Гулівер", що стоять там заради однієї фото...), тільки і може, що мріяти доторкнутися до бажаного Кубку, дітки, нехай і не кревні, багатих батьків можуть грати з Кубком, як із звичайною іграшкою. Для пана Павелка немає нічого святого: ні в країні, ні у футболі", - коментують фото у спільноті "Врятуйте мою маму", де фото опублікували чи не найперше в мережі.

Кубок Ліги чемпіонів було офіційно вручено в Києві 21 квітня на Хрещатику, бо 26 травня в столиці України відбудеться фінал ЛЧ-2018, в якому зійдуться іспанський Реал та британський Ліверпуль. Саме Реал Мадрид наразі "володіє" кубком Ліги чемпіонів після виграшу турніру у 2017 році.

Нагадаємо, Андрій Павелко уже "відзначився" у скандалі із кубком: у Дніпрі чиновник ФФУ позував на фото в оточенні родича Олександра Нареклешвілі, якого називають кримінальним авторитетом Наріком, та священиком із трофеєм у руках.