Мільярдер Ахмедов та продюсер Пригожин розкритикували Кремль у приватній розмові

10:16, 27.03.2023
Мільярдер Ахмедов та продюсер Пригожин розкритикували Кремль у приватній розмові

Пригожин та Ахмедов розкритикували всю верхівку російської влади. (Фото з відкритих джерел)

У безмежних просторах Інтернету з’явився цікавий, колоритний запис розмови двох людей, чиї голоси схожі на російського мільярдера Фархада Ахмедова та продюсера Йосипа Пригожина.

 

Як інформує УМ, відповідний аудіозапис «яскравого» діалогу опубліковано в Ютубі.

 

У розмові багатії нещадно критикують дії Кремля, обговорюючи, що влада, розпочавши війну проти України «про***ла все, про***ла країну».

 

Під критику потрапила вся верхівка російської влади. Зокрема, Пригожин та Ахмедов говорять про те, що силовий блок Кремля намагається списати провали російської армії на главу міноборони Сергія Шойгу.

 

У той же час, вони незадоволені й диктатором Володимиром Путіним, який, на їх думку, вважався «успішним керівником» лише за часів високих цін на нафту й газ, а зараз він та його команда виявилися «нікчемами, недієздатними, нерозумними, некваліфікованими». Диктатору закидають також те, що він свідомо дистанціюється від конфлікту різних гілок влади.

 

Пригожин і Ахмедов у паніці ставлять питання, що робити далі. Крах путінського режиму в розмові вони сприймають як доконаний факт, але бояться подальших подій у РФ. Зокрема, вони прогнозують «битви опричників на кинжалах і кувалдах», маючи на увазі боротьбу за владу бойовиків Рамзана Кадирова та Євгена Пригожина.

 

 

Співрозмовники відверто називають владу Кремля злочинцями та закидають їм те, що вони позбавили країну майбутнього.

 

«Як так, я не знаю? Почати, не завершити, обі*****ся? Навіщо це було?», — питає Ахмедов. За його словами, рф – "президентська країна", а тому "президент за все це відповість", "з нього спитають".

 

Пригожин із сумом каже, що Путін «віддав країну й нікуди ми не подінемось».

 

«Програли вони, програли креативно 95 Кварталу. А те що, вони кажуть, що їх змусили, загнали в це… Він сам себе в це загнав», — каже Пригожин.

 

Ахмедов пропонує Пригожину менше спілкуватися з владою, виїжджати з країни разом із сім'ями. "Він (путін – ред.) назад не піде, вперед не може. Він буде ось так ось. Там гризня. Це таргани у склянці, вони один одного вже гризуть. Будуть групуватися. Одного знищать, потім один одного будуть зжирати, у горло вчепляться. Топити будуть один одного. Тому що вони тонуть. Вони розуміють, що вже все", – каже мільярдер.

 
Мало цього, Ахмедов назвав російського президента "сатаною".
 
 
"Він – сатана. Пустушка, б***ь. Закомплексований і цей, і другий (заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв – ред.). Ліліпути, б***ь, недорослі, закомплексовані", – говорить він.
 

Коли запис було оприлюднено Йосип Пригожин у коментарі пропагандистському виданню МК заявив, що його голос «сфабриковано за допомогою сучасних технологій».

 

«Цей голос точно не має жодного стосунку до мене. Це фейк», — заявив Пригожин. Згодом він дещо змінив свою позицію. І заявив, що "запис являє собою симбіоз сказаних фраз і тих, що були згенеровані й ніколи не вимовлялися".

 

Багатій Ахмедов появу запису наразі не коментував.

 

Як повідомляла УМ, Ахметов готує новий позов проти Росії на майже півмільярда гривень.