росіяни гатили по Краматорську та Авдіївці: є загиблі та поранені

09:42, 23.03.2023
росіяни гатили по Краматорську та Авдіївці: є загиблі та поранені

Наслідок рашистського обстрілу Донбасу. (Фото: Телеграм Павло Кириленко / Донецька ОДА (ОВА))

По всій лінії фронту Донецької області минулої доби російські військові обстріляли населені пункти.

 

Як інформує УМ, про це 23 березня повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Телеграм.

 

"Серед ночі росіяни обстріляли Краматорськ та околиці міста – пошкоджено щонайменше 3 будинки, котельня та гаражі", - йдеться в повідомленні.

 

Авдіївка зазнала ракетного удару. Три ракети поцілили на територію Авдіївського коксохімічного заводу. Внаслідок обстрілів загинуло 2 людини.

 

"Щонайменше 7 будинків пошкоджено в Очеретинській громаді – під обстрілами Орлівка, Ласточкине, Тоненьке, Бердичі, Уманське, Новокалинове, Сєверне і Нетайлове. У Мар’їнській громаді потерпають Мар’їнка, Красногорівка та Новомихайлівка", - розповів Кириленко.

 

На Горлівському напрямку пошкоджено 4 житлові будинки та господарчу будівлю у місті Часів Яр, поодинокі обстріли відбувались у Торецькій та Соледарській громадах.

 

На Лисичанському напрямку під ворожим вогнем Торське, Зарічне, Ямпіль і Терни Лиманської громади, Сіверськ та Серебрянка Сіверської громади.

 

Як повідомляла УМ, в результаті атаки рашистів на Київщину, кількість загиблих у місті Ржищів зросла до 9 осіб – під час розбору завалів рятувальники виявили тіло ще однієї людини.